Over Mij

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Mijn naam is Joyce, woonachtig in Ermelo en een 23-jarige die al een jaar of 6 blogt. Jullie kunnen mij kennen van joyspiration.nl . Ik heb dat helaas een paar jaar geleden op moeten geven omdat het lichamelijk heel slecht met mij ging, en omdat het niet helemaal meer bij mij aansloot. Nu vond ik het wel weer de tijd om iets nieuws te beginnen.

Naast mijn blog besteed ik ook veel tijd aan spiritualiteit ( hier kom ik zo nog op terug) fotograferen, muziek maken, zingen, lekker borellen, koken, make-up en met mijn hondjes en mijn andere diertjes stoeien.

Ik ben iemand die graag leuke dingen doet en er van geniet om veel tijd door te brengen met de mensen die het meest voor je betekenen in je leven. Ook hou ik enorm van spontaniteit en ben ik er van overtuigd dat als je je hart volgt alles wel goed komt.

Ik ben het sterrenbeeld vissen, een dromerig type. Iemand die geloofd in ”sprookjes” bij wijze van spreken , ook ben ik erg gevoelig aangelegd. Emotioneel, maar ook spiritueel erg sensitief. Ik geloof heilig in intuïtief handelen en dat er spirit Guides zijn die je helpen.

Ik heb er zelf een behoorlijke roerige tijd er op zitten, vol met ziektes en andere narigheid. Dit kan ik zien als een hele nare tijd. Maar ik zie het liever als een levensles. Ik heb door deze tijd zoveel meer geleerd om te genieten van het leven, en dat wil ik anderen ook heel graag meegeven ! Het leven is namelijk erg mooi.

Queenofswords.nl

Een blog over alles wat ik leuk vind. Van ”’kies een kaart” tarot readings tot make-up reviews. Van heerlijke recepten tot fashionblogs. Alles kan hier. Ik ben een persoon met veel kanten en ik wil daarom ook dat mijn blog dat uitstraald.

Queen of swords is een tarot kaart. Die kaart staat in het algemeen bekend als een kaart wat een sterke vrouw interpreteert . Een vrouw met veel levenservaring, rechtvaardig , spiritueel en met een heldere geest. Ook betekend het dat je je eigen gang graag wilt gaan en dat je er niet van houdt dat iemand zegt wat je moet doen. En dat past heel goed bij mij !

Waarom ik deze blog ben begonnen?

Ik ben opgegroeid samen met mijn ouders en mijn 4 jaar oudere broer. Ook hadden wij toen al hondjes en kwamen er heel vaak mensen over de vloer. Het was altijd gezellig bij ons in huis, en we deden veel dingen samen met ons gezin. Een enorm leuke jeugd dus. Alles ging enorm goed. Maar sinds mei 2013 loopt mijn leven helaas een stuk anders dan wij hadden gehoopt. Ik ben chronisch ziek. Ik heb Gastroparese.   ‘Gastroparese? Wat is dat?’
Gastroparese is eigenlijk een maagverlamming. Mijn maag leegt enorm langzaam. Het kan echt dagen duren voordat mijn maag überhaupt een beetje leegt. Hierdoor heb ik altijd maagpijn, ben ik altijd misselijk, ben ik 18 kilo afgevallen omdat mijn maag mijn hele spijsvertering permanent verstoord heeft en daarom heeft mijn lichaam moeite heeft met voedingsstoffen opnemen/opslaan. Gelukkig zitten de kilo’s er wel weer aan door middel van cbd olie.

Ik heb ook cvs, GERD (hartbrandingen) , een whiplash en fibromyalgie en bloeddruk problemen waardoor ik heel vaak flauwval.

Door al mijn probleempjes heb ik mijn laatste mavo schooljaar in drie jaar kunnen afronden. Ik ben enkel alleen naar school gegaan voor mijn examens.  Verder ben ik helaas 100 procent afgekeurd wat ik heel erg vind, maar ik probeer er gewoon het beste van te maken!

Ik zeg altijd maar zo, ik kan prima werken. Maar ik ben gewoon te onvoorspelbaar . De ene dag lig ik namelijk de hele dag in mijn bed en kan ik vrijwel niks. Maar er zijn ook dagen dat ik wakker word en dat het super goed gaat, maar dat ik na een uur ineens in elkaar val. Dit is niet te doen natuurlijk als je ergens in dienst wilt.

Maar vandaag de dag heb ik het aardig geaccepteerd en zocht ik naar oplossingen en kijk ik naar de mooie dingen die ik nog wel kan ! Ik begon toen joyspiration.nl . Ik was erg trots op mijn blog toen de tijd. Helaas heb ik het toen moeten verwijderen omdat het echt niet goed meer ging en ik dacht dat het nooit meer zou lukken. Gelukkig gaat het weer wat beter en heb ik nu een nieuwe blog die veel meer bij mezelf past.

Door middel van bloggen kan ik mijn ei kwijt. Ik kan mijn hart luchten op een ‘wat-mindere dag’ of juist mijn leuke ervaringen vertellen van het leven, producten reviewen en wat ik vooral het belangrijkste vind is : ‘ Andere mensen die met iets verschrikkelijks moeten dealen in het leven in wat voor vorm dan ook laten zien hoe je er het best mee om kan gaan. En mijn ervaring delen. Ik wil die mensen laten zien dat ze niet alleen staan .
Eigenlijk blog ik dus over ALLES wat ik maar wil. En daardoor voel ik mij erg vrij .

Heel veel lees plezier !

Liefs,

Joyce