Disclaimer pick a card readings

Pick a card reading

Vanwege wettelijke vereisten moet ik aangeven dat mijn pick a card / kies een kaart lezingen alleen voor amusementsdoeleinden gebruikt mogen worden. Ze mogen nooit worden gebruikt in plaats van medisch of juridisch advies. Neem alsjeblieft de berichten mee waar je, je in kan vinden, en laat de berichten voor wat ze zijn als je, je er niet in kan vinden. Het kan dat er soms gewoon geen bericht voor jou tussen zit en dat is oké .

Prive Reading

Vanwege wettelijke vereisten moet ik aangeven dat mijn Tarot-lezingen legaal gezien alleen mogen worden verkocht voor amusementsdoeleinden. Mijn Tarot-lezingen zijn bedoeld als leidraad en inzicht in uw persoonlijke leven en / of gebeurtenissen om u heen. Mijn metingen zijn niet bedoeld ter vervanging van juridisch, financieel of professioneel advies.

Wat u kiest te doen met de informatie die wordt verstrekt uit mijn readingen, is uw persoonlijke verantwoordelijkheid. Ik kan geen wettelijke aansprakelijkheid aanvaarden voor enige schade, verlies of andere gevolgen van beslissingen van klanten, volgend op of gebaseerd op mijn Tarot-metingen.

Als je een privé reading hebt gekocht geef ik geen geld terug als je niet tevreden bent. Dit omdat energieën de ene keer beter kunnen doorkomen dan de andere keer.