Reviews | Spiritueel

Tarot en orakel-kaarten van Aliexpress

10/22/2020

Tarot en orakelkaarten verzamelen is een toch wel wat dure hobby. Voor een gemiddeld deck leg je al gauw minimaal twintig euro neer. Daarom besloot ik op Aliexpress rond te kijken of ik daar niet wat leuke decks kon vinden. Ik vond er al snel een paar voor maar een paar euro. Maar hoe zijn ze qua kwaliteit en zijn ze fijn om mee te werken? Lees snel verder als je benieuwd bent!

Ik heb drie soorten decks besteld. Ik had ze alle drie in 6 weekjes binnen. Dit viel dus nog best mee. Het zijn alle drie, decks die ik al wel eens eerder heb gezien. Het zijn dus namaak decks.

The Romance Angels oracle cards

Origineel is deck gemaakt door Doreen Virtue. Doreen is een Amerikaanse spiritueel psycholoog en is in Nederland voornamelijk bekend van haar engelen-orakelkaarten.

Ik heb deze op Aliexpress besteld voor maar €3,99,- inclusief verzending.

Het doosje waar de kaarten inzitten is van dun karton en je merkt ook wel dat dat doosje niet lang mee zal gaan. Dit vind ik zelf niet echt een probleem mijn eerste deck was de officiële rider waite tarot en dat doosje was ook gemaakt van heel dun karton en was ook binnen de kortste keren kapot.

Toen ik de kaarten uit het doosje haalde was ik aangenaam verrast! De gouden rand waar deze kaarten toch wel bekend om staan was meteen te zien. De afbeeldingen en de tekst op de kaarten zijn ook van prachtige kwaliteit en enorm scherp. De kaartjes zaten alleen wel een beetje aan elkaar vast geplakt. Maar goed, ook dat heb ik vaker mee gemaakt ook bij de originele kaarten.

Toen ik ze allemaal mooi los van elkaar had ben ik ze gaan schudden. De originele kaarten zijn een stuk groter dan deze , en ook een heel stuk dikker. Persoonlijk ben ik veel blijer met deze grootte en dat de kaarten wat dunner zijn. Dit maakt het schudden veel fijner !

Over het algemeen ben ik heel blij met dit deck.

Cijfer: 8/10

Linkje: https://a.aliexpress.com/_BTX5Sc

The Sacred Self-Care Oracle

Origineel is deck gemaakt door Jill Pyle. Als je het origineel koopt ben je zo’n 22 euro kwijt. Ik heb dit deck nu besteld voor maar €3,99,- inclusief verzending.

Het doosje was al een stuk steviger dan die van The romance angels orakel deck. Nog steeds is het niet van super hoogwaardig karton maar ik denk wel dat dit doosje wel wat langer mee gaat.

De kaarten zijn van goede kwaliteit. Wederom weer enorm scherp. De kaarten zijn ook net als van het vorige deck, dun maar stevig. Ideaal om mee te werken dus ! Deze kaartjes waren meteen al mooi los van elkaar en ik heb ze niet van elkaar af hoeven te halen.

Cijfer: 9/10

Linkje : https://a.aliexpress.com/_BP0ofw

Tarot of sexual magic (18+)

Origineel is deck gemaakt door Tuan & LauraLuca & Mauro De. Als je het origineel koopt ben je zo’n 27 euro kwijt. Ik heb dit deck nu besteld voor maar €3,36,- inclusief verzending.

Het doosje is wel heel erg slecht. Meteen na het openmaken zie ik al kleine scheurtjes ontstaan. Maar goed, dat maakt mij niet zoveel uit. Ik kan ze altijd ergens anders in opbergen. Het is natuurlijk wel jammer.

De kaartjes zijn dun, maar wederom weer van goede kwaliteit. Ik vind het heel fijn om met deze kaarten te werken. Het schudden gaat echt heel fijn. Ik heb heel veel originele decks en die zijn eigenlijk allemaal te dik en te stevig om echt fijn mee te kunnen werken. Dit is echt het beste wat je kan hebben vind ik persoonlijk.

De afbeeldingen op de kaarten zijn prachtig + ook weer scherp. Al met al ben ik dus heel erg blij met dit deck !

Cijfer: 8,5/9

Linkje : https://a.aliexpress.com/_BTLNcg

Al met al ben ik aangenaam verrast door alle drie mijn bestellingen. Ik ben er ontzettend blij mee en ik denk dat ik vaker tarot/orakel kaarten op Aliexpress ga bestellen. Ze zijn fijner om mee te werken. Het enige nadeel kan zijn dat je je decks sneller moet vervangen.

Only registered users can comment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *