Spiritueel

Pick a card : Wat staat jou nog te wachten voor het einde van het jaar ?

09/17/2020

Vandaag een pick a card reading voor jullie. Vraag je je af wat jou nog te wachten staat dit jaar of wat je echt moet horen om dit jaar zo goed mogelijk af te kunnen sluiten? Dan is deze reading wat voor jou. Ik heb vandaag 4 soorten kristallen gebruikt om je keuze te kunnen maken. Kies degene die jou het meeste aantrekt. Heb je moeite met kiezen ? Lees dan dit even door. Houd in gedachten dat dit een algemene reading is. Dus het zou kunnen dat jij je niet overal in kan vinden, dan is deze reading toevallig gewoon niet voor jou. Als jij je er wel heel erg in kan vinden vind ik het super leuk als je een reactie achter laat. Hier kan je de disclaimer doorlezen van mijn pick a card readingen.

Kiezen maar

Scroll naar beneden om jou reading te vinden !

Groep 1 . De Amethist

Heb je voor de Amethist gekozen? Dan is dit je reading.

De Amethist is mijn persoonlijke favoriet. Dit kristal staat voor Spirituele groei en inzichten, geeft zelfvertrouwen en stimuleert je intuïtie. Ook kan het helpen bij slapeloosheid en hoofdpijn.

Ik begin met The Spirit Animal Oracle Tarot. Hier zie je de gier spirit, de kat spirit en de witte raaf spirit. De vulture spirit duikt vaak op als je je uitgeput voelt en als je teveel energie verbruikt op de verkeerde manier. Je voelt je uitgeput, maar hier kan verandering aan komen. Ik kan zien dat je het gevoel hebt alsof je tijd hebt verspild in je leven, je hebt het gevoel hebt dat er een periode in je leven was/ is waar je enkel beroerd op kan terug kijken en waarvan je denkt dat het jou niks heeft gebracht. Probeer dit anders te zien. Zie het positieve er meer van in. Zie in dat je juist veel hebt geleerd in die nare periode van je leven. Niks is verpest, niks is verspild. Spirit zegt dat je dit nodig had om verder te groeien en om te staan waar je nu staat. Je hebt misschien het gevoel alsof je een beetje vast zit. Dit komt wederom ook omdat je teveel blijft hangen in het negatieve. Laat dit los. En geloof meer in magie. Geloof dat het universum zal zorgen dat ook jij het fijn kan hebben en het goed kan gaan. Wanneer je hier meer in zal gaan geloven zul je ook zien dat alles op zijn plek gaat vallen. Ik haal hier ook uit op dat er een tijd was dat je niet meer zo zelfstandig was. Spirit roept je op om weer zelfstandiger te worden of dat je hier al goed mee bezig bent. Merk je inderdaad dat je wat minder zelfstandig bent de laatste tijd ? Begin rustig aan en bouw het op. Je zult zien dat je voor het einde van dit jaar een stuk zelfstandiger bent geworden en daardoor ook meer zelfvertrouwen zult gaan krijgen.

Het eerste wat mij op viel bij de everyday witch kaarten was dat er een air/lucht energie naar boven kwam. Dit kan betekenen dat je een stier, maagd of een steenbok bent, maar dit hoeft niet.

In het algemeen zijn dit erg positieve kaarten ! Ik word ook heel erg blij terwijl ik naar deze kaarten kijk, maar er zijn ook veel waarschuwingen te vinden. Je bereikt die mooie dingen niet zomaar er is wel werk aan de winkel !

Het lijkt er op alsof er voor het einde van dit jaar nog een ommekeer komt. Alsof je de zon weer gaat zien schijnen. En niet perse omdat veel dingen om je heen veranderen, maar vooral omdat je zelf positief gaat veranderen. Je gaat sterker in je schoenen staan en begint positiever te denken, en niet op een manier dat je alles onrealistisch mooi gaat zien. Nee, je blijft juist heel erg realistisch. Maar dan niet alleen naar het positieve maar ook bij de negatieve aspecten van het leven. Je ziet links onder de kaart : two of pentacles. Deze kaart staat voor balans. Maar wat je ook ziet is dat er een kat in aantocht is die je balans zo maar kan verstoren. Wat ze hiermee proberen te zeggen is dat jij die balans zeker gaat vinden, maar dat dit niet 1,2,3 gaat lukken. Er is tijd voor nodig, maar lukken zal het je. Er komt rijkdom naar je toe, vooral op vriendschappelijk gebied. Maar wat ik ook zie is dat er op dit moment een hele hoop mensen om je heen zijn die jou groei in de weg zitten en je dit zelf niet door hebt. Ga rustig zitten, neem tijd voor jezelf. Ontspan en haal diep adem. Zo kom je tot je zelf en heb je op gegeven moment echt wel door wie de mensen zijn die jou spirituele groei in de weg zitten.

Wanneer je dit duidelijk hebt voor jezelf onderneem dan acties. Focus je vanaf dan alleen nog maar op de mensen die jou willen helpen en er echt zijn. Vraag ook wat meer om hulp !

Wanneer tarotkaart Four of Pentacles in een lezing aanklopt, duidt dit er vaak op dat iemand op een ongezonde manier aan iets hangt. Misschien ben je koppig en heb je je emoties onderdruk. Door te veel vast te houden aan iets zorg je dat je niet het leven lijdt die je eigenlijk moet lijden. Probeer wat meer los te laten dus ! Dit laatste is vooral mogelijk wanneer ook tarotkaart De hermit in de lezing verschijnt.

The fool. Ik vind dat altijd een magische kaart vooral omdat hij nu op het einde ligt. Dit betekend namelijk dat jij het in je hebt zitten om zorgeloos te zijn. En dat jij dit makkelijk dit jaar nog kunt bereiken. Dat je weer kan genieten zonder je elke seconden druk te maken. Ook staat deze kaart voor een frisse start, verkenning, een reis. Het is nu het moment om je dromen achterna te gaan en even roekeloos te zijn. Neem die sprong in het diepe. Want als je het nu doet gaat het echt goed. Dit is het moment !

Deze kaarten bevestigen voor mij weer dat het nu het moment is om een sprong in het diepe te nemen om je dromen achterna te gaan. Het is tijd om te gaan, het is tijd om het gewoon te doen. Vraag hulp aan anderen, en zie dit als een steuntje in je rug. Hou op met overal antwoorden op willen weten. Hou op met vragen waarom . Want dat is ook iets waarmee je jezelf tegenwerkt. Er is niet overal een antwoord op of een verklaring ! Go with the flow.

Verder zie ik ook dat je of iemand zal ontmoeten waarmee je een diepe connectie voelt, of dat de band met je partner ineens weer heel krachtig word. Alsof er nieuw leven word in geblazen. Dit komt waarschijnlijk ook omdat je aan jezelf aan het werken bent .

De kaart bottenverzamelaarster roept je op om meer in jezelf te geloven en meer jezelf te zijn. Je beschikt over alles waarvan je denkt dat je het niet hebt. Gedraag je alsof je alles hebt dat je nodig hebt en je zult zien dat je het al die tijd hebt gehad. Alles is mogelijk.

Groep 2 . Siliciumcarbide

Heb je voor de Siliciumcarbide gekozen? Dan is dit je reading.

Silicumcarbide, ook wel Carborundum genoemd, ondersteunt je met leren en laat je alles op een rijtje zetten. Is heilzaam bij stress en depressies. Geeft levensvreugde en verhoogt je artistieke talenten. Zijn kleuren worden geassocieerd met de 7 chakra’s.

Ik krijg het gevoel dat je de laatste tijd alles steeds duidelijker begint te zien. Alles valt meer en meer op zijn plek in je hoofd, maar nog niet alles is duidelijk voor je. Zo heb je problemen met je eigenwaarde. Je vind het moeilijk om te zien wat voor een geweldig persoon jij bent . Je ziet overal om je heen mensen met talent maar bij jezelf zie je die vaak niet. Door wat meer te communiceren met anderen zul je dit verhelpen. Luister ook echt naar de positieve dingen die anderen over jou vertellen. Het is ook tijd om te stoppen met alles in te houden, uit wat meer waar je mee zit en je zult zien dat wanneer je dit gaat doen dat er meer mensen voor je klaar staan dan je denkt.

Wauw. Wat een keuzes in jou leven op dit moment. Je hebt moeite met besluiten nemen op dit punt. Er zijn zoveel wegen om in te slaan. Maar ik zie dat je tegelijkertijd wel vol zit met enthousiasme over iets. Je vind het alleen heel erg moeilijk om een knoop door te hakken. Dit komt allemaal omdat je angstig bent en te weinig vertrouwen hebt. De kaarten roepen op om meer vertrouwen te hebben. Er staan zoveel mooie dingen voor jou gepland nog voor het einde van dit jaar. Jij hebt het in je om te manifesteren wat jij maar wilt, zolang je er maar in geloofd en er voor werkt. De aankomende tijd ga je ook zien dat je je alledaagse obstakels overwint door meer humor dan ooit te voren. Dit komt omdat je meer vertrouwen gaat krijgen. Je zult zien dat je je een stuk relaxter gaat voelen en dat je keuzes maken ook makkelijker gaat worden omdat jij je intuïtie beter hebt ontwikkeld tegen die tijd.
Nogmaals er staat je zoveel moois te wachten ! Denk goed na en maak die keuzes.

Probeer de aankomde tijd je wat minder te bemoeien met anderen. Je bent iemand die anderen graag wilt helpen, maar daar af en toe in doorslaat en mensen teveel advies geeft. Dit word je soms niet in dank afgenomen. Stop hier mee, en draai het om. Vraag mensen om hulp en advies en probeer ook te luisteren.

Voor het einde van 2020 zie ik ook dat iets helemaal gaat veranderen, alsof je afscheid gaat nemen van iets in je leven wat heel belangrijk voor je was. Nu klinkt dat heel naar , maar weet ook dat er een deur dicht moet gaan voordat je een nieuwe kan openen. Het kan dus heel gunstig zijn. Iemand komt met zijn geheimen naar je toe. En dit kan als een enorme klap aankomen. Dit gaat even pijn doen, maar je komt hier heel veel beter uit. Zoveel beter dat je diegene op een dag zelfs dankbaar zult zijn.

En dan heb je ‘ the wheel of furtune en ace of wands’ twee prachtige kaarten. Er komt dit jaar nog , iets prachtigs aan. Iets zeer onverwachts. Het zal aanvoelen als een nieuw begin. Alsof je herboren bent. Je zal heel mooi nieuws ontvangen. Ik krijg het gevoel van romantiek of het nieuws van een zwangerschap van iemand die veel voor jou betekend. Ook krijg ik sterk het gevoel dat je de winter dit jaar veel meer gaat waarderen dan dat je dat normaal deed.

Als ik deze kaarten naast de tarot kaarten van hierboven zal leggen word er een stuk meer duidelijker. Het lijkt er op dat iemand in je directe omgeving jou al vaker pijn heeft gedaan, en dat hij nu dus met een groot geheim komt waar je enorm van schrikt. Dit zal je wakker maken en dit zal je eindelijk doen beseffen wat je moet doen om spiritueel te groeien en je beter te voelen. En dat is uit elkaar gaan. Hem/haar loslaten. Dit word even heel naar en je moet dus ook echt nogmaals hulp gaan zoeken en beter communiceren met anderen om dit verdriet te verwerken. Probeer in het hier en nu te leven en niet teveel aan het verleden te denken dit maakt het namelijk alsmaar pijnlijker. Je zult zien dat je het dan sneller verwerkt dan dat je had kunnen wensen en dat er snel een wereld voor je open gaat. Haal diep adem, en kijk naar alle mooie dingen die er voor jou liggen en die er zijn.

Groep 3. Honing calciet

Heb je voor de honing calciet gekozen? Dan is dit je reading.

Honing calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

Sta wat meer open voor anderen oplossingen en situaties ! Het lijkt er op dat je een beetje vast zit in oude patronen en je daardoor niet echt verder komt. Spirit roept je op om wat meer los te laten en niet zo’n controlfreak te willen zijn. Pas als je de touwtjes wat meer laat vieren zul je zien dat er veel moois op je pad komt. Je bent iemand die heel veel wilt geven aan anderen, maar het lukt je vaak niet omdat je teveel bezig bent met alles op de oude vertrouwde manier te doen en de controle te blijven houden. Dit werkt niet! Probeer wat meer los te laten. Go with the flow ! Wacht af, ga met de golven mee en dan word het vanzelf beter. Je wil het allemaal te goed doen, waardoor het juist vaak niet lukt.

Enorm veel water en aarde energie. Je hebt dus hoogstwaarschijnlijk het sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen, vissen , Stier, Maagd of steenbok. Ook hier zien we weer de drang om te geven. Je wilt het zo goed doen ! Hier word ook duidelijker dat je jezelf daardoor ook vaak vergeet en dat je daarom anderen ook niet echt goed kan helpen. Werk eerst aan jezelf en probeer daarna pas anderen te helpen. Verder wil je ook altijd hele grote dingen aan anderen geven, terwijl juist de kleine dingen veel meer betekenen. Je hoeft niet altijd alles uit de kast te halen. Je bent een top persoon en je hoeft jezelf niet de hele tijd te bewijzen. Echt niet !

Er zijn lastige tijden voor je geweest, en waarschijnlijk zijn die er nog steeds. Waarschijnlijk is het op financieel gebied niet helemaal hoe je het wilt en is het soms zwaar. Het kan ook dat iemand in je omgeving het financieel heel erg zwaar is en jij je zorgen maakt om diegene. Blijf positief en houd vol. Er is licht aan het einde van de tunnel.

Ik zie dat er een leuk projectje voor je aankomt. Iets wat enorm goed kan uitpakken. Je hebt waarschijnlijk de zaden al geplant, het begin is er al. Probeer niet te hard te pushen en te hard te werken want dit zal er voor zorgen dat het niet goed komt. Werk er aan, maar neem ook tijd voor jezelf. Als je een zaadje plant moet je soms gewoon wachten tot het uit komt. Als je het maar water blijft geven gaat het echt niet sneller groeien.

Je hebt ook al een tijd een onderbuik gevoel over iets of iemand, dat het niet helemaal goed zit. Maar je ontkent het . Je wuift het gevoel heel erg weg. Doe dit niet! Je onderbuik gevoel zit goed. Probeer hier wat aan te doen of loop weg als het over een persoon gaat.

En dan the star and the moon. Prachtige kaarten. Deze combinatie zegt mij dat je fouten vanuit het verleden gaat oplossen voor het einde van dit jaar en dat er dan iets moois staat te wachten. Je zal je gelukkiger voelen dan ooit, maar dit zal niet zonder slag en stoot gaan. Houd vol ! Zet door. Reik naar de sterren.. Alles begint met hoop houden en vertrouwen. de maan is er om naar je intuïtie te luisteren, tussen de regels door te lezen, te weten wanneer je moet doorzetten en wanneer je terug moet trekken, wat realistisch is en wat niet. Je kunt je laten meeslepen door de maan als je niet op je intuïtie bent afgestemd. Dus blijf gefocust op je dromen, als je niet op de sterren schiet, zul je ze nooit bereiken.

Nogmaals zie ik hier laat het verleden wat meer los. Bespreek alles meer met anderen en je zult zien dat je enorm veel aanmoediging en liefde zult krijgen van anderen om je doelen te bereiken. Er is iemand in je leven in het speciaal die jou heel erg helpt, iemand die er voor zorgt dat jij je thuis voelt en je als je het nodig hebt je weer met twee benen op de grond laat staan.

Probeer de aankomende tijd ook wat meer op details te letten. De details, details kaart heeft wat meer uitleg nodig.

Dit is de tijd om bewust te zijn van de meest kleine dingen in je leven. Kijk naar de details en laat de rode lijnen even los. Deze kaart vertelt je om een verfijnd project te beginnen, of om kleine maar betekenisvolle gebaren te maken, of om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je correspondentie. Wees er bewust van wanneer er tegen je gelogen wordt. Als je een afspraak aangaat, wees jezelf er dan op voorhand van bewust, niet wanneer het te laat is.

Wanneer je dit alles toepast in je leven zal je voor het einde van 2020 een ware metamorfose ondergaan en zul je je een ander mens voelen. Iemand die meer in contact staat met zichzelf .

Groep 4. Rozenkwarts

Heb je voor de rozenkwarts gekozen? Dan is dit je reading.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. … Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

Jij bent iemand die altijd zijn woordje klaar heeft. Je doet voor je denkt. Probeer hier wat meer een balans in te vinden. Hoe mooi eerlijkheid ook is, soms is het goed om wel wat voor jezelf te houden. Je zegt soms te veel tegen de verkeerde mensen. Je staat normaal ook heel erg in contact met je eigen emoties, maar toch zit je niet tot de diepste kern op het moment. Dit komt omdat je teveel naar feiten kijkt en niet echt naar je gevoel. Er komt een soort emotionele herborenheid. Je bent een enorm wijs persoon , en veel mensen komen ook altijd naar jou toe voor advies. Vooral de aankomende tijd zul je zien dat dit steeds meer word.

Ik zie heel veel vrouwelijke energie hier. Hoogstwaarschijnlijk ben jij een vrouw, of je denkt op dit moment heel veel aan een bepaalde vrouw. Een vrouw die enorm veel schoonheid en gezag uitstraalt. Een vrouw die een indruk achterlaat. Dus of dit nu over jou gaat en dat diegene op deze manier naar jou kijkt, of gaat over de vrouw waar je aan denkt, de vrouw waar we het over hebben word in ieder geval gezien als een geweldig mooi persoon. Sensueel zelfs. Voor het eind van dit jaar is er iemand uit je verleden die weer terug komt, iemand die jou op een bepaald punt pijn heeft gedaan maar die je nog steeds heel erg mist. Hij/zij zal het proberen goed te maken. Je zal die gene vergeven en jullie komen weer nader tot elkaar. Dit kan een familielid , een vriend of een ex partner kunnen zijn. Dit weet je zelf waarschijnlijk wel. Als ik de lovers zo zie staan lijkt het er wel op alsof het over een ex partner gaat, of iemand waar je vroeger in ieder geval veel gevoelens voor had. ( En waarschijnlijk nog steeds hebt, maar dit wil je niet toegeven) . Maar dit hoeft natuurlijk niet !

The eight of cups zegt ook dat je al een hele tijd het gevoel hebt dat er wat mist. Je hebt alle ingredienten voor een gelukkig leven , maar toch kan je je geluk nog niet helemaal vinden. Dit komt waarschijnlijk omdat je dus iemand mist. Probeer je je er niet druk over te maken. Hij/zij komt naar jou toe. Maar sta hier ook echt voor open. Hou niet teveel vast aan de nare dingen die zijn gebeurd. Ik zie dat er een connectie is met deze persoon die heel erg diep gaat. Vasthouden aan de narigheid gaat je nergens brengen.

Het lijkt er ook op dat veel mensen het niet eens zijn met de relatie tussen jou en deze persoon waar we het over hebben. Of dit nu vriendschap of liefde is, er is veel commentaar op geweest en jij vind het moeilijk om dit te negeren. Maar alsjeblieft, luister naar je eigen gevoel en laat de anderen maar lullen. Je eigen intuïtie heeft altijd gelijk.

Je bent een hele tijd heel erg verdrietig geweest over deze situatie. Je voelde je in de steek gelaten en zat vast. Je bent ook een persoon die de neiging heeft om het verleden de hele tijd maar omhoog te halen. Dit snap ik , maar probeer dit niet te doen. Als je echt gelukkig wilt zijn is het tijd om los te laten en opnieuw te beginnen. Bouw alles opnieuw op met deze persoon.

Klopt het ook dat je fantaseert over een reünie met de persoon in kwestie ? Vooral in de nacht,als je niet kan slapen fantaseer je over hoe het zou zijn om eindelijk met diegene te praten en je gevoelens op tafel te kunnen gooien.

Only registered users can comment.

  1. Wauw. Ik had echt niet verwacht dat dit zo accuraat zou zijn. Ik koos groep 4 en ik ga echt proberen wat met de tips te doen. Dankjewel ! <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *