Rising sign /Sun sign

Zodiac, Horoscoop, Illustratie, Astrologie, Sign

Je sterrrenbeeld/ Sun Sign

Dat wat ‘je bent’, is je zonneteken/sunsign, het teken waarin op het moment van je geboorte de zon zich bevond. Het zonneteken/sunsign wordt ook wel gewoon je sterrenbeeld genoemd. Maar behalve het het gewone sterrenbeeld zijn er nog zoveel meer factoren die allemaal van belang zijn voor jouw persoonlijke geboortehoroscoop!

Je hebt o.a. ook altijd te maken met een ascedant die een grote invloed heeft op je persoonlijkheid. En dan zijn er nog de andere planeten, de huizen. En alle anderen aspecten. Vergeet dus niet dat het onmogelijk is dat iemand alleen maar de kenmerken van één sterrenbeeld in zich heeft.

Geen idee wat je sterrenbeeld/zonneteken is ? Check het hier !

Ram21 maart t/m 20 april
Stier21 april t/m 21 mei
Tweelingen22 mei t/m 21 juni
Kreeft22 juni t/m 23 juli
Leeuw24 juli t/m 23 augustus
Maagd24 augustus t/m 23 september
Weegschaal24 september t/m 23 oktober
Schorpioen24 oktober t/m 22 november
Boogschutter23 november t/m 22 december
Steenbok20 januari
Waterman21 januari t/m 18 februari
Vissen19 februari t/m 20 maart

Je ascedant / Rising sign

De ascendant wordt bepaald door het tijdstip van wanneer je geboren bent en waar je geboren bent. Het is het dierenriemteken dat op het moment van geboorte aan de oostelijke horizon opkomt, rijzend is. Dit staat voor de wijze waarop we met onze omgeving omgaan, onze basishouding en onze manier van de dingen benaderen. Je kunt ook wel zeggen dat onze Rising sign laat zien wat onze eerst indruk bij anderen is .

Geen idee wat je ascedant/rising sign is ? Check het hier !

Je maan/moon sign

Jouw maanteken vertelt hoe emotionele ervaringen psychologisch in jou doorwerken. De maan geeft inzicht in je emotionele aard en ingesleten reactiepatronen. Je kan zeggen dat de maan verbonden is met je instincten en je persoonlijke onbewuste en alle gedragspatronen die door dit mysterieuze deel van jezelf gestuurd worden. De invloed van jouw maanteken is supersterk. Kijk hier wat je Moonsign is !